СБУ уперше офіційно визнала ліквідацію Іллі Киви
СБУ уперше офіційно визнала ліквідацію Іллі Киви

СБУ уперше офіційно визнала ліквідацію Іллі Киви

Служба безпеки України уперше офіційно прокоментувала ліквідацію екснародного депутата Іллі Киви. У пресслужбі 11 грудня повідомили, що отримали численну кількість запитів від ЗМІ щодо причетності СБУ до ліквідації злочинця і зрадника.

- Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. І як зазначав раніше Голова СБУ Василь Малюк, смерть – це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам, - сказано у заяві.

У СБУ додали, що Василь Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом – по закону і по моралі. 

- Ситуація з ліквідацією Іллі Киви лише підтверджує ці слова. А всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після нашої неминучої Перемоги! - підкреслили в СБУ.

Раніше у понеділок українські ЗМІ оприлюднили кадри з місця ліквідації екснародного депутата Іллі Киви у Підмосков'ї з посиланням на джерело у Службі безпеки. 6 грудня співрозмовники українських ЗМІ у силових структурах повідомили, що за ліквідацією екснардепа стоїть СБУ. 

Російські ЗМІ повідомили про смерть Іллі Киви у середу, 6 грудня. Колишнього депутата Верховної Ради знайшли застреленим у Московській області. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Кива не мав жодної цінності для України.

 

Теги за темою
СБУ
Джерело матеріала
loader
loader