Шевченка висунули кандидатом на обрання президентом УАФ – він відреагував
Шевченка висунули кандидатом на обрання президентом УАФ – він відреагував

Шевченка висунули кандидатом на обрання президентом УАФ – він відреагував

Легенда українського футболу та ексфутболіст Динамо та Мілана Андрій Шевченко став офіційним кандидатом на посаду президента Української асоціації футболу.

Про це повідомила пресслужба УАФ на офіційному сайті.

Зазначається, що станом на 12 грудня 2023 року адміністрація УАФ отримала протоколи засідань керівних органів 14-х постійних членів головного українського футбольного органу.

Зараз дивляться

— Усі вони висунули для обрання президентом УАФ Андрія Миколайовича Шевченка — володаря Золотого м’яча-2004, Героя України, нагородженого відзнакою Національна легенда України, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Постійними членами УАФ є 27 організацій. Відповідно, 1/3 складають дев’ять із них.

Згідно зі статутом, президентом УАФ може бути обрана будь-яка дієздатна особа віком не більше 70-ти років, яка є громадянином України й делегатом конгресу. Кандидатура на обрання президентом УЄФА повинна мати мінімальну підтримку з боку щонайменше 1/3 постійних членів УАФ.

Реакція Шевченка

Колишній наставник збірної України на своїй сторінці у Facebook подякував постійним членам УАФ за ініціативу висунути його кандидатуру на посаду президента організації.

За словами Шевченка, розвиток футболу та українських спортсменів є важливою та відповідальною задачею, яка потребує уваги. Він зауважив, що особливо її потребує позиція України на міжнародній спортивній арені.

— Я дякую за висловлену довіру і приймаю пропозицію балотуватися на посаду президента УАФ. Беру час на підготовку програми та підбір команди, і планую зустрітися з представниками усіх регіональних федерацій, – Шевченко.

Він додав, що про свої наступні кроки та рішення буду повідомляти на своїх офіційних сторінках.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Коли вибори президента УАФ

28 листопада УАФ повідомила , на якому, зокрема, обиратимуть нового очільника організації.

Він відбудеться 25 січня 2024 року о 12:00 за київським часом у Будинку футболу.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader