Уламки ракет впали на будинки у Києві: понад 50 постраждалих - фото, відео
Уламки ракет впали на будинки у Києві: понад 50 постраждалих - фото, відео

Уламки ракет впали на будинки у Києві: понад 50 постраждалих - фото, відео

Армія РФ атакувала столицю балістичними ракетами

Уламки десяти збитих над Києвом балістичних ракет у ніч проти середи, 13 грудня, впали на житлові будинки. У чотирьох районах столиці сталися пожежі. У місті внаслідок ракетної атаки балістикою станом на 7:33 постраждали 53 особи, з них 6 дітей, 18 дорослих та 2 дітей госпіталізовано. 

Джерело: мера Києва Віталія Кличка у Telegram.

Цитата Кличка: "Усього внаслідок нічної атаки ворога постраждали 53 особи. 20 із них, у тому числі двох дітей, госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, і 6 дітям ".

Подробиці: Всього зафіксовано близько десятка падіння уламків у Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах столиці. За даними КОВА, у Дніпровському районі попередньо є пожежа у багатоквартирному житловому будинку. Підрозділи ДСНС працюють на виклик.

Цитата КОВА: "У Дніпровському районі, де зафіксовано пошкодження фасаду будинку та займання на 7-му поверсі було проведено евакуацію мешканців – врятовано 17 осіб, з них 7 дітей. Потерпілим надано медичну допомогу ".

Крім того, у цьому районі вибуховою хвилею вибило вікна у двох житлових будинках. Відбулося займання приватного житлового будинку. Зафіксовано падіння уламків ракети ще на три будинки. Є часткова руйнація будинків та допоміжних споруд. Також зафіксовано численне падіння уламків у Деснянському та Дарницькому районах: на відкритих ділянках, проїжджі частини та у житлових багатоповерхівках, авто у дворах. Ще на двох інших локаціях Деснянського району було виявлено уламки ракет, що горять, на відкритій території. Водночас у Дарницькому районі сталося займання приватного будинку на площі 400 кв. метрів.

 

Джерело матеріала
loader