Єгор Крутоголов: "Намагаємося заряджати людей"
Єгор Крутоголов: "Намагаємося заряджати людей"

Єгор Крутоголов: "Намагаємося заряджати людей"

Комік "Дизель Шоу" розповів про деякі номери новорічного шоу

Під час зйомок шоу Vesti.ua поспілкувалися з фронтменом "дизелів" Єгором Крутоголовом. Комік розповів нам, чому вони жартують і жартуватимуть над Лукашенком, а також навіщо потрібно сміятися над Дідом Морозом.

– Як змінився гумор на другий рік війни порівняно з першим?

– Стало менше драйву на адреналіні. На перших концертах під час війни ми махали шашками та кричали: "Вперед! Бий ворога!" Ми відчували це посил від нашої пропаганди, що ми швидко переможемо за два-три тижні. Але зараз стало зрозуміло, що це, найімовірніше, надовго. Тому треба набратися терпіння та сил, щоб витримати довгий марафон. Для цього ми намагаємося заряджати людей.

– У шоу завжди є номер із пародією на Лукашенка. Чому не робите пародій на Путіна?

– На початку війни ми в одному з перших номерів його поховали й більше не хочемо до цього повертатись. Тому що ми поховали його й у своїх головах. Григорович пішов ніби дотичною. Хоча нам все одно хочеться його потролити та помститися йому хоч якось за те, що над нашими головами постійно літало, бо ми живемо під Києвом, якраз на білоруському напрямку. І ми всі бачили та відчували, що йшло з боку Білорусії на початку війни. Тому я вірю в те, що білоруський народ зможе позбутися цього таргана. А от жартувати над Путіним у нас не вийде, бо надто багато ненависті. 

– Можна було б жартувати з нього в стилі "прожарки".

– Тільки якщо поставити його в труні й тоді "просмажувати". Мені тільки такі жарти спадають на думку.

– Номер про Діда Мороза і про те, що це вже не наш символ вийшов досить менторським. Може краще не згадувати про нього взагалі, так швидше забудуть, і це справа батьків – роз'яснювати?

– Може ви й маєте рацію. У нас у колективі також була дискусія на цю тему, це складне питання. Але ми всім суспільством маємо відходити від радянських постулатів та символів. Може, ми це не досить вдало робимо, але хочеться бути всім разом в одному інфопросторі.

– На які зимові свята ви своїм дітям даруєте більше подарунків?

– На Новий рік, але я вже давно не говорю їм, що це робить Дід Мороз. Мені здається, що це обман. Коли вони трохи підростуть і дізнаються, що Діда Мороза не існує, то зрозуміють, що я їх обманював. Мені цього не хотілося. тому я з ранніх років казав їм, що це роблять батьки.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader