Про мову, астрологію та співчуття росіянам: заяви Лободи з інтерв’ю
Про мову, астрологію та співчуття росіянам: заяви Лободи з інтерв’ю

Про мову, астрологію та співчуття росіянам: заяви Лободи з інтерв’ю

Про що розповіла Лобода в інтерв’ю ВВС

Нещодавно співачка Світлана Лобода дала інтерв'ю російській службі ВВС. Її цитата, що "це не російська мова вбиває українських дітей", викликала обурення у користувачів соцмереж. Vesti.ua подивилися усе інтерв'ю та виписали найцікавіші заяви, зокрема про хороше ставлення до росіян, найбільші страхи та віру в містичне.

Джерело: ВВС.

"Це всього лише локальна історія для українського ринку": чому Лобода не перекладає російські пісні

В інтерв’ю артистка розповіла, що за час повномасштабного вторгнення зробила багато українських пісень. Проте в перекладі своїх російських треків на українську не бачить потреби та вважає неправильним. Лобода сказала, що має велику російськомовну аудиторію, яка не розуміє цієї мови. Тому для них артистка продовжуватиме писати російською.

"Я знаю, що питання російської мови дуже гостре в Україні. Коли я приїжджаю в Україну, то даю інтерв'ю українською. Але у світі, Європі, де я виступаю, це Грузія, Вірменія, Казахстан, люди говорять російською мовою зі мною. І Латвія. Мої музиканти знають англійську мову, але говорять російською. Вони українські пісні не розуміють, про що вони. Я їм перекладаю, пояснюю. Але це всього лише локальна історія для українського ринку".

Співчуття росіянам та повага до російських артистів

Світлана рішуче засудила людей, які підтримують війну проти України та російський режим. Але каже, що розуміє росіян, які “потрапили у пастку”. На її думку, не всі можуть бути емігрантами та почати життя з нуля, бо не всі люди сильні і взагалі це великий вчинок. До того ж не всі готові робити це для чужої країни. А Україна для росіян – саме така, висловилась артистка.

"У нас багато родичів живуть в Росії, багато родичів наших друзів живуть в Росії. Вони не розуміють що їм робити, це люди у віці. У кожній країні є хороші та погані люди. Говорити що ми всі винні, бо в нас такий уряд… В Україні теж були незадоволені урядом".

Також Лобода висловила повагу російській співачці Аллі Пугачовій та її чоловікові шоумену Максиму Галкіну, які виїхали з РФ. Інтерв’юєр спитав думку Світлани про те, що Пугачова не висловлюється про війну в Україні. Він сказав, що її голос міг би вплинути на росіян. На це Лобода відповіла, що її висловлювання нічого б не змінили. І взагалі за них обох говорить Галкін, який відкрито засуджує вторгнення. В цілому, Лобода не раз повторили свою тезу, що "ми просто маленькі люди, які нічого не можуть змінити". Так вона почуває себе і зараз, розповіла в інтерв’ю.

Один із найбільших страхів – втратити популярність

Артистка розповіла, що вже два роки працює з психотерапевтом і про це важливо говорити. Багато людей, що народилися в СРСР бояться звертатися до фахівців, але це може сильно допомогти. Артистка поділилася, що головна проблема, з якою працює зі своїм лікарем – страхи. Це страх втратити близьку людину, залишитися однією, страх за дітей та бути нікому не потрібною.

"Я думаю, що будь-який справжній артист, який народився з цією дивовижною професією, у нього не може не бути такого страху".

Астрологія та віра

Також Лобода зізналася, що любить астрологію та нумерологію, але також є віруючою людиною. Для родини співачки важливі Пасха та Різдво. Але це не заважає щороку замовляти астрологічні карти та дивитися тарологів ютубі.

"Ми отримуємо інформацію в цілому. В цей час ви можете переїхати у новий дім або змінити місце життя, або у вас з’являться нова робота. Багато “або”, і це “або” можна підлаштувати під кожну людину. Тому тут момент у тому, у що ти віриш сам. То й працює".

Джерело матеріала
loader
loader