Повалив ханукальну менору: у Кременчуці затримали хулігана
Повалив ханукальну менору: у Кременчуці затримали хулігана

Повалив ханукальну менору: у Кременчуці затримали хулігана

Троє чоловіків у нетверезому стані не змогли пройти повз символічну менору

Поліцейські затримали вандала, який повалив ханукальну менору у Кременчуці.

Джерело: Нацполіція Полтавської області.

Цитата: "13 грудня близько 17:00 у поліцію повідомили, що у Кременчуці на майдані Незалежності невідомі перевернули менору, встановлену представниками Юдейської спільноти міста з нагоди святкування Хануки".

Деталі: За словами правоохоронців, троє чоловіків у нетверезому стані не змогли пройти повз символічну менору, один із них перевернув її на бік.

Оперативно було встановлено причетну до правопорушення особу. Ним виявився мешканець іншої області 1986 року народження. За попередньою інформацією, на майдані Незалежності поблизу пункту незламності, біля встановленої ханукальної менори проходили троє чоловіків у стані сп'яніння (один місцевий мешканець та двоє не місцеві). Проходячи повз менору, один із чоловіків із хуліганських спонукань перевернув її на бік.

За цим фактом щодо правопорушника складено адміністративні матеріали за статтею 173 ("Дрібне хуліганство") Кодексу України про адміністративні правопорушення, які будуть направлені до суду для притягнення його до юридичної відповідальності.

Джерело матеріала
loader
loader