Завжди готую: Оля Полякова розповіла рецепт смачнющої страви з рису
Завжди готую: Оля Полякова розповіла рецепт смачнющої страви з рису

Завжди готую: Оля Полякова розповіла рецепт смачнющої страви з рису

У Олі Полякової є улюблені рецепти, якими вона інколи ділиться зі своїми шанувальниками.

Так, Оля Полякова знає, як приготувати найдієтичніші оладки, що треба додати у тісто для ідеальної піци, чим порадувати рідних на сніданок.

Також Оля Полякова знає секрети смачних страв з бгатьох країн світу. Зокрема, дуже популярної італійської страви – ризото.

Полякова любить готувати ризото з грибами. Співачка у своєму YouTube-каналі зізнавалася, що завжди готує цю страву, коли є білі гриби.

Ризото з грибами.

Отже інгредієнти для ризото з грибами за рецептом Олі Полякової потрібні такі: білі гриби - 500 г, рис — 300 г, курячий, телячий, або овочевий бульйон, часник, розмарин, пармезан — 30 г, вершкове масло — 30 г, сіль, перець і біле вино.

Зазначимо, що готувати ризото можна не тільки зі свіжими білими грибами, а й з замороженими чи сушеними.

Також для ризото з грибами підійдуть лисички або сморчки. Звісно, готують різотто зі свіжими печерицями.

Рис для ризото потрібен сорту арборіо, карнаролі, бальдо і віалоне нано. Полякова обрала арборіо.

Спочатку Оля Полякова радить нарізати гриби великими шматочками, далі нарізаємо два великих зубчики часнику.

Наступний крок - нагрійте пательню, налийте оливкову олію, покладіть в неї часник і гілочку розмарину. Коли часник підсмажиться Оля Полякова додає гриби. Гілочку розмарину треба витягнути.

Висипте рис у пательню з грибами і часником і перемішайте до прозорості.

Ризото з грибами.

Наступний крок за рецептом Олі Полякової - налийте приблизно 100 мл білого вина і випаріть його.

Коли алкоголь випарується необхідно налити приблизно півтора черпака гарячого бульйону. Додавайте бульйон і помішуйте, поки рис не приготується.

Пармезан треба натерти і додато до ризото.

Заключний штрих у приготуванні ризото з грибами - додайте трохи холодного вершкового масла.

Останні новини України:

"Завжди на нашому столі": секрети ідеального сніданку Руслани Лижичко.

Борщ шикарний - Юлія Саніна розповіла рецепт, яким підкорила свого чоловіка.

Неймовірні смачні і ніжні - Оля Полякова дала розкішний дієтичний рецепт на сніданок.

Джерело матеріала
loader
loader