Черговий скандал у Львові із затриманням чоловіка: що сталося насправді
Черговий скандал у Львові із затриманням чоловіка: що сталося насправді

Черговий скандал у Львові із затриманням чоловіка: що сталося насправді

У Патрульній поліції заперечують нібито жорстоке затримання чоловіка поліцейськими та військовими біля супермаркету у Львові у відповідь на відео, оприлюднене в мережі 16 грудня, з припущенням, що це працівники військкомату.

Там кажуть, що ці військові не мають жодного відношення до ТЦК, а затриманий – солдат однієї із військових частин.

У коментарі під постом вони розмітили кадри, на яких видно, як двоє поліцейських та двоє військових намагаються вгамувати чоловіка у цивільному, та розповіли, що насправді сталося.

Зараз дивляться

До патрульних на вулиці Шпитальній звернувся чоловік у військовій формі, повідомивши, що інший чоловік, який проживає у готелі на вулиці Котлярській, перебуваючи в нетверезому стані, ображав адміністратора, пошкодив стіни номера, нецензурно лаявся, тому вони його вивели з готелю та намагаються вгамувати.

Конфлікт продовжився на вулиці, у присутності патрульних чоловік поводився неадекватно, тому вони застосували фізичну силу для затримання порушника і викликали для нього швидку.

– Також було встановлено особу затриманого – він виявився солдатом однієї із військових частин. Військовослужбовці, що допомагали екіпажу поліції, ніякого відношення до ТЦК не мають, – запевняють в поліції.

Фото: скрін відео

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
loader