60% українців обмежують себе у розвагах та покупках
60% українців обмежують себе у розвагах та покупках

60% українців обмежують себе у розвагах та покупках

З початку повномасштабного вторгнення споживчі звички українців дуже змінилися. На багатьох видах товарів та послуг через нестабільну економічну ситуацію громадяни почали активно економити. Результатами досліджень з цього питання поділилися експерти інформаційного сервісу Codes.

Найчастіше українці намагаються витрачати менше на такі категорії:

У порівнянні з попереднім роком, за даними Codes, динаміка все ж таки позитивна. Наприклад, на розвагах у 2022 році намагалися заощаджувати 86% українців. Зараз відсоток знизився, до того ж досить суттєво. Це чітко простежується у секторі азартних ігор. Українці стали грати частіше та активніше, а гральні заклади залучають аудиторію різними бонусами та промокодами. Наприклад, гравці можуть використовувати на веб-сайті Vbet бездепозитний бонус або бонуси за поповнення депозиту. Подібним чином Favbet промокод бездепозитний бонус дає гравцеві додаткові переваги після застосування.

На тлі сильної економії українців на розвагах не лише казино, а й інші представники бізнесу намагаються залучати аудиторію, надаючи різні варіанти фінансової вигоди. Причини такого явища цілком очевидні:

Враховуючи всі ці обставини та загальну ситуацію, експерти Codes прогнозують, що і наступного року кількість спецпропозицій для клієнтів у більшості бізнес-сфер лише збільшуватиметься. Боротьба увагу споживача ведеться дуже активно, а споживча активність громадян зростає негаразд швидко, як перед початком повномасштабної війни. А тому й самим українцям рекомендують шукати спеціальні пропозиції, знижки, акції та промокоди, щоб купувати товари та користуватися послугами на вигідніших умовах.

Codes - це інформаційний сервіс, який пропонує безкоштовні промокоди та купони для багатьох відомих брендів.

Джерело матеріала
loader