Balenciaga внесла Філіпа Кіркорова до "чорного списку" клієнтів
Balenciaga внесла Філіпа Кіркорова до "чорного списку" клієнтів

Balenciaga внесла Філіпа Кіркорова до "чорного списку" клієнтів

Філіп Кіркоров поскаржився, що Balenciaga його заблокувала

Balenciaga відмовився продавати речі Філіпу Кіркорову через його підтримку Путіна і війни в Україні. За словами співака, його стилісту зателефонували з бутіка у Монако і повідомили, що більше не збираються обслуговувати клієнта. 

Джерело: РосЗМІ

Детальніше:

Філіп Кіркоров вирішив перевірити, чи справді його занесли до “чорного списку” Balenciaga по всьому світу. Спочатку він спробував самостійно оплатити сумку в бутику Дубая, проте на касі у консультантів висвітилася заборона на продаж артисту. Після цього він зателефонував своєму другові в США і попросив спробувати купити одяг у Balenciaga на його ім'я, але й там йому відмовили.

Цитата:

"Я той клієнт, який справді заморочується над тим, у чому він ходить і виступає. Ось за сьогоднішній ранок я вже тричі переодягнувся... Раптом, у певний момент моєму стилісту надійшов дзвінок із Монако з бутика Balenciaga: "Ми більше не можемо продавати речі Філіпу Кіркорову через те, що він підтримує режим і президента Путіна", - сказав Філіп Кіркоров.

Що цьому передувало:

Нагадаємо. що з перших днів війни Balenciaga підтримує Україну. З початку французький модний дім публічно підтримав Україну: у своєму інстаграм-акаунті видалив усі фотографії, опублікував український прапор і надав фінансову допомогу біженцям. А пізніше, на знак підтримки нашої країни в цій війні, зробив презентацію нової колекції під куполом і присвятив її українським біженцям. У колекцію модний дім додав синьо-жовті відтінки, а всім гостям роздали футболки в колір прапора України.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader