Відомий модний дім відмовився продавати речі Філіпу Кіркорову через підтримку Путіна
Відомий модний дім відмовився продавати речі Філіпу Кіркорову через підтримку Путіна

Відомий модний дім відмовився продавати речі Філіпу Кіркорову через підтримку Путіна

Про це кремлівський блазень розповів особисто.

Всесвітньо відомий дім моди Balenciaga відмовився продавати свої речі російському співаку-путіністу Філіпу Кіркорову.

Про це кремлівський пропагандист, який підтримує геноцид українців, розповів особисто одному з пропагандистських YouTube каналів. Путініст побідкався, що на нього завжди всі бренди чекали "з розпростертими обіймами". А днями представник Balenciaga зателефонував стилісту Кіркорова і повідомив, що артист у них в чорному списку. І надалі артиста-путініста, який підтримує криваву політику Путіна і війну в Україні, обслуговувати не будуть:

"Усі знають, що я дуже, так би мовити, захоплююсь модою, фешеном. Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Balmain – всі на мене завжди чекають з розпростертими обіймами. Я той клієнт, який справді заморочується над тим, у чому він ходить і виступає. Ось за сьогоднішній ранок я вже тричі переодягся... Раптом, у певний момент моєму стилісту приходить дзвінок із Монако з бутіка Balenciaga: "Ми більше не можемо продавати речі Філіппу Кіркорову через те, що він підтримує режим і президента Путіна", - пожалівся Кіркоров.

Розповів артист-путініст й про те, що спробував через друга в США купити річ у Balenciaga, аби перевірити, чи справді він у чорному списку:

"Я зателефонував своєму другу в США, попросив спробувати купити одяг у Balenciaga на моє ім'я, і там йому відмовили. З французького офісу надійшов лист із моїм прізвищем, в якому заборонили продавати мені речі. Пояснили, що це через те, що я живу в Росії і підтримую свого президента", - не може зрозуміти кремлівський блазень, чому ж його заблокував модний дім.

Ображений Кіркоров заявив, що його юристи вже готують позов до суду проти модного дому.

Джерело матеріала
loader
loader