Душевно і ностальгійно: Alyona Alyona, Kola, Jerry Heil представили пісню про Різдво
Душевно і ностальгійно: Alyona Alyona, Kola, Jerry Heil представили пісню про Різдво

Душевно і ностальгійно: Alyona Alyona, Kola, Jerry Heil представили пісню про Різдво

Співачки Alyona Alyona, Kola та Jerry Heil презентували різдвяний трек під назвою Щедра ніч. Разом із композицією артистки представили кліп.

Alyona Alyona, Kola та Jerry Heil – Щедра ніч

Композиція Alyona Alyona, Kola і Jerry Heil про головне свято – про Різдво, в якому традиції відіграють величезну роль. Пісня повертає нас у спогади про моменти, коли вся родина разом у цей святковий день. Наразі кожен українець мріє опинитися за ним зі своїми близькими під мирним небом.

Зараз дивляться

– Другий рік поспіль Різдво в Україні зустрічатиметься з болем у серці та страхом за життя рідних людей. У таке світле свято дуже хочеться, щоб українці відчули тепло спогадів саме з усмішкою від того, як гарно було, і вірою, що все ще налагодиться, що ми повернемо собі мирне життя, – зазначила Kola.

Реп-виконавиця Alyona Alyona каже, що кожна з них має свої традиції на Різдво, і хоч вони і з різних куточків України, але всіх об’єднує любов до сім’ї, українських традицій та до цього світлого свята.

У свою чергу Jerry Heil розповіла, що цю пісню вони почали писати ще перед минулим Новим роком. Під час спільного туру Америкою в неї народився приспів.

– Я вважаю, українські артисти мають продукувати якнайбільше святкового зимового контенту на різні смаки, щоб сучасне українське супроводжувало українців і в кав’ярнях, і вдома, і на корпоративах, і звучало з машин на вулицях. У нас неймовірна кількість колядок і щедрівок, якими ми жертвуємо, щоб слухати Різдвяну американську класику… Нам потрібно дбати про своє, тому що це ніхто інший не зробить, – додала Jerry Heil.

Джерело матеріала
loader
loader