Міша Крупін переклав свої головні хіти українською та включив до альбом
Міша Крупін переклав свої головні хіти українською та включив до альбом

Міша Крупін переклав свої головні хіти українською та включив до альбом

Гурт “Корупція” презентував міні-альбом під назвою “Перша Леді”, до складу якого увійшло 5 пісень. Лідер гурту Міша Крупін каже, що він закохався і присвятив цю роботу таємничий красуні.

Джерело: прес-служба артиста

Докладніше:

Своїй коханій співак присвятив, в першу чергу, пісню “Перша леді”. Однак розкривати карти, хто ця таємнича красуня, музикант не поспішає. До речі, у відеороботі на пісню “Перша Леді” образ жінки так само залишається загадковим. 

Також до складу міні-альбому увійшли чотири пісні, які написані за мотивами улюблених хітів гурту “Корупція”. Вони отримали нове сучасне звучання. 

Так, головний хіт “Красный бархат” тепер звучить як “Я знов у Харкові”. 

Цікаво і те, що в кожній з цих пісень так само прослідковується жіночий образ. Наприклад, у пісні “Скрипочка” музикант звертається до своєї мами, яка колись стала його провідником у музичний світ. 

“Метёт” отримала нове дихання, і тепер ви може почути її на стрімінгових платформах під назвою “Завірюха”. І куди ж без “Марії Іванівни”, яка не тільки зводить з розуму усіх шанувальників, але і покращує настрій кожному, хто почує цю пісню.  

Цитата:

“Першу Леді ми вирішили показати силуетно, аби не об’єктивізувати та не сексуалізувати образ жінки. Нехай вона буде в уяві кожного своя”, - коментує Міша Крупін. 

Слухати ЕР альбом “Перша Леді” на всіх платформах:

https://bfan.link/persha-ledi

Читайте також:

Джерело матеріала
loader