У США політик-невдаха розніс Сатанинський храм
У США політик-невдаха розніс Сатанинський храм

У США політик-невдаха розніс Сатанинський храм

Тепер йому загрожує як максимум ув'язнення на рік

Кандидата в законодавчі збори Міссісіпі Майкла Кессіді було заарештовано за руйнування експозиції Сатанинського храму в капітолії Айови.

Джерело: ВВС.

Головне: Кессіді висунуто звинувачення у заподіянні злочинної шкоди четвертого ступеня. Політика взяли під варту, але випустили під заставу, яку він зібрав заздалегідь. Якщо його визнають винним, то кандидату загрожує максимальне покарання у вигляді року ув'язнення строком на рік та штрафу у розмірі 2560 доларів США. 35-річний Майкл Кессіді, колишній пілот ВМС США, нещодавно програв передвиборчу гонку за крісло в легіслатурі Міссісіпі (а роком раніше програв республіканський праймеріз у Конгрес США).

Про що мова: Експозицію було офіційно розміщено в Капітолії штату Айова. На експозиції (на фото вище) була статуя Бафомета та вінок, прикрашений пентаграмою. Сатанинський храм заявив, що статую Бафомета "було знищено без можливості відновлення", хоча частина її збереглася (на фото нижче). Сатанинський храм, заснований у 2013 році, офіційно визнаний релігією урядом США і має своїх служителів та храми як в Америці, так у Європі та Австралії.

У США політик-невдаха розніс Сатанинський храм - фото 1
Джерело матеріала
loader
loader