Волонтери врятували козеня Букашку, якого віддали на їжу собакам
Волонтери врятували козеня Букашку, якого віддали на їжу собакам

Волонтери врятували козеня Букашку, якого віддали на їжу собакам

На Дніпропетровщині врятували козеня, яке селяни віддали на корм для собак. Просто селяни вирішили, що козенята, які не даватимуть молока, їм не потрібні. Вони віддали малих до собачого притулку й запропонували нагодувати ними собак, повідомляє благодійна організація UAnimals.

У притулку козенят прийняли і поселили, та на їжу перетворювати не збиралися. І все ж одного разу недогледіли і пес ухопив Букашку і відгриз шматочок вуха. Тоді козеня передали до реабілітаційного центру «Зелений гай» на Дніпропетровщині.

Букашку полікували, зробили щеплення та паспорт. Тепер вона живе у безпеці і турботі.

- Для того, щоб тварини центру «Зелений гай» та інших притулків отримали все необхідне, долучайтесь до збору на бокси для тварин-малюків. Ми забезпечимо 847 кошенят, козенят та цуценят із 25 притулків боксами з ліками, іграшками та смаколиками. Долучайтесь до збору за посиланням: https://uanimals.org/gifts/ Або у моно: https://send.monobank.ua/jar/8hHEeJhpSg - йдеться у повідомленні.

Нещодавно на Львівщині патрульні врятували косулю, яку збила автівка. Косулю передали ветеринарам, котрі оглянули травмовану тварину. Надалі вона проходитиме реабілітацію, а після - повернеться в дику природу.

Теги за темою
Тварини
Джерело матеріала
loader