Прилетіли з півдня: Київ відбив другу поспіль атаку "Шахедів"
Прилетіли з півдня: Київ відбив другу поспіль атаку "Шахедів"

Прилетіли з півдня: Київ відбив другу поспіль атаку "Шахедів"

У ніч із вівторка на середу, 20 грудня, російські окупаційні війська вкотре атакували Україну дронами-камікадзе Shahed-136. Частина БПЛА, запущених ворогом із південного напрямку, змогли долетіти до Києва, проте всі вони були знищені силами і засобами протиповітряної оборони. 

Ворожі ударні дрони захисники українського неба уразили ще на підльоті до української столиці. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації. 

"Пʼята повітряна атака на Київ у грудні. І друга поспіль – дронами. БПЛА, за попередньою інформацією, типу "Shahed", заходили до столиці з південного напрямку, з акваторії Чорного моря, пролетівши Одеську, Кіровоградську та Черкаську області", – зазначили там. 

Остаточну інформацію про тип та кількість уражених силами ППО безпілотників нададуть Повітряні сили ЗСУ. 

У Києві, за попередніми даними, внаслідок цієї атаки РФ немає жертв і руйнувань через падіння уламків. 

"Дякуємо воїнам протиповітряної оборони за роботу! Допомагайте армії, підтримуйте ЗСУ і бережіть себе!" – закликав начальник КМВА Сергій Попко

Як повідомляв OBOZ.UA, захисники українського неба в ніч на 19 грудня знищили два дрони-камікадзе типу Shahed-136/131, які запустили російські окупанти. Ударні БПЛА рухалися з півдня на північний захід країни.

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала