Євробачення-2024: перші фото сцени, яка вражає красою
Євробачення-2024: перші фото сцени, яка вражає красою

Євробачення-2024: перші фото сцени, яка вражає красою

Організатори майбутнього Євробачення-2024, запланованого на травень наступного року у Мальме (Швеція), розкрили перші концепції дизайну сцени. Сценічне та світлове оформлення 68-го Євробачення надзвичайно акцентує увагу на глядачах. З'єднані в єдиному просторі рухомі куби з екранами, LED-підлога, передові технології та головна сцена у формі хреста, розташована в самому серці Malmö Arena, створять унікальний 360-градусний враження для глядачів.

Ключовим елементом конструкції буде масштабна інсталяція з відео та світла, що розташована над сценою. Її світловий дизайн ретельно розроблений для виділення артиста та його виступу.

Авторами дизайн-концепції сцени та світлового рішення стали Флоріан Відер, художник-постановник із 30-річним досвідом, відомий своїми творчими рішеннями для виступів зірок, таких як Бейонсе, Адель і Дженніфер Лопес, та Фредрік Стормбі (ABBA Voyage, Melodifestivalen, Renaissance Tour Бейонсе).

Євробачення-2024, участь у якому візьмуть представники 37 країн, відбудеться в травні в шведському місті Мальме. Півфінали заплановані на 7 та 9 травня. Гранд-фінал відбудеться 11 травня.

Джерело матеріала
loader
loader