Санду пояснила, коли буде новий виток агресії Росії проти Молдови
Санду пояснила, коли буде новий виток агресії Росії проти Молдови

Санду пояснила, коли буде новий виток агресії Росії проти Молдови

Російська Федерація може спробувати дестабілізувати Молдову навесні 2024 року. У цей період в країні буде проходити передвиборної кампанії перед президентськими виборами.

"Ми віримо, що РФ продовжить спроби дестабілізувати тут ситуацію, і я вірю, що ці дії почнуться ближче до весни. Використовуються люди, яких у них тут. Нічого нового, на жаль. Вони можуть змінити певну тактику, але ясно, як вони будуть діяти в цілому", – заявида президент Молдови Майя Санд у в ефірі ProTV.

За її словами, вже ведеться робота, щоб "перетворити ці уроки в аналіз і розробити конкретні заходи щодо зменшення ризиків".

Скандал з дипломатами РФ в Молдові - останні новини

26 липня уряд Молдови зробило категоричну заяву щодо дипломатів РФ їх легальної роботи в країні. Тоді міністр Попеску точно не вказував, на скільки саме планують скоротити штат російських дипломатів у Кишиневі.

Риторика Молдови змінилася після скандального розслідування журналістів про діяльність російського посольства-на даху корпусу розміщувалися антени і супутникові тарілки для стеження за молдавською владою.

В результаті Молдова вислав 45 дипломатів РФ через дестабілізаційні дії, до яких вдалася Москва щодо Кишинева.

Вас також можуть зацикавити новини:

Теги за темою
Молдова
Джерело матеріала
loader
loader