Розкрито секрет співачки Клавдія Петрівна
Розкрито секрет співачки Клавдія Петрівна

Розкрито секрет співачки Клавдія Петрівна

Співак OSTY показав Клавдію Петрівну в TikTok

Блогер Богдан Беспалов, посилаючись на власні джерела, розкрив, що за псевдонімом Клавдія Петрівна ховається 18-річна співачка Соломія Опришко, родом зі Львівської області.

Джерело: телеграм-канал Богдана Беспалова

Детальніше:

На те, що блогер, найімовірніше, має рацію вказує кілька фактів. Відомо, що співачка не тільки співпрацює, а й дружить з виконавцем OSTY. У них є кілька спільних треків - "Хто ти" і "Новорічна". На початку грудня співак виклав у себе в TikTok відео роботи в студії разом із Клавдією Петрівною. Але вона стоїть так, що обличчя її зовсім не видно. На каналі Соломії Опришко в TikTok є відео, де вона виконує пісню "Скрябіна" - "Мовчати". Голос дуже схожий на Клавдію Петрівну. Крім цього її зачіска - довге пряме біле волосся - дуже схожа на зачіску тієї дівчини, яка з'явилася на відео з OSTY. Щоправда, канал цієї дівчини зовсім не популярний - у неї всього 240 підписників. 

Що цьому передувало:

Співачка Клавдія Петрівна стала одним із найгучніших відкриттів українського шоу-бізнесу цього року. Вона випустила два альбоми і кожен із них ставав лідером за скачуваннями на Apple music. Крім цього, низка її пісень регулярно потрапляли в топ-10 YouTube-music. Раніше це були "Імператори", "Хто ти" і "Знайди мене", а зараз у цьому чарті на 8-му місці перебуває її пісня "Донька самурая". При цьому співачка не показує ніде свого обличчя, не знімається в кліпах і відмовляється від будь-яких інтерв'ю. Тому багато фанів були впевнені, що це студійний проект якоїсь української зірки. Хоча конкретного імені ніхто не називав.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader