Завдаємо ударів прямо в серце. Малюк заявив, що СБУ переносить війну якомога ближче до Кремля
Завдаємо ударів прямо в серце. Малюк заявив, що СБУ переносить війну якомога ближче до Кремля

Завдаємо ударів прямо в серце. Малюк заявив, що СБУ переносить війну якомога ближче до Кремля

Служба безпеки України посилює роботу в тилу ворога, щоб перенести війну якомога ближче до Кремля.

Українські шпигуни мають на меті наступного року посилити розвідувальні операції та здійснити диверсійні удари в глибині Росії.

Про це заявив Голова СБУ Василь Малюк в інтервʼю Politico.

Зараз дивляться

Він зазначив, що серед пріоритетних цілей – військові кораблі РФ, військові бази, логістичні коридори постачання зброї тощо.

– СБУ завдає цілеспрямовані точкові удари. Ми жалимо ворога голкою прямо в серце. Кожна наша спецоперація переслідує конкретну ціль і дає свій результат. Усе це в комплексі ускладнює можливості РФ для ведення війни в Україні й наближає нашу перемогу, – зазначив Малюк.

СБУ завдають ударів за допомогою дронів

Глава СБУ також розповів, що вже зараз спецслужба працює над тим, щоб відтіснити Чорноморський флот РФ з Криму. І робить це з допомогою морських дронів Sea baby.

Саме ці дрони вразили Кримський міст, а також низку російський військових кораблів.

Зазначається, що атаки дронів Sea baby змусили Москву перевести більшу частину свого флоту з окупованого Криму, що дозволило Україні відновити використання своїх портів для судноплавства.

– Це наша земля, і ми будемо використовувати всі можливі методи, щоб звільнити її від окупантів, – наголошує Голова СБУ.

За словами Малюка, СБУ ретельно обирає цілі перед тим, як завдати удару. У першу чергу працює по військових об’єктах або тих, які противник використовує для виконання своїх бойових завдань та матеріально-технічного забезпечення армії.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
СБУ Крим
Джерело матеріала
loader