Китай на тлі чуток про контроль над людьми запустив на орбіту шість таємничих об'єктів, що випромінюють сигнали
Китай на тлі чуток про контроль над людьми запустив на орбіту шість таємничих об'єктів, що випромінюють сигнали

Китай на тлі чуток про контроль над людьми запустив на орбіту шість таємничих об'єктів, що випромінюють сигнали

Західні ЗМІ обговорюють ймовірну роботу китайських вчених над технологією "мозкової війни", яка дозволить буквально "вимикати" ворогів та контролювати їхні думки. Ця інформація з’явилася на тлі запуску Китаєм секретного космічного літака, який вивів на орбіту шість таємничих об’єктів, що випромінюють сигнали.

Так, видання The Washington Times, з посиланням на звіт експертів The CCP Biothreats Initiative, написало про те, що китайські вчені намагаються розробити технологію, яка дозволить вигравати війни без застосування звичайних типів озброєнь.

Біозброя, яка розробляється, нібито буде здатною викликати сон, погіршувати пізнання і пильність, а також впливати на прийняття рішень.

Повідомляється, що зброя використовує "радіохвилі м'якого ураження", які, завдяки електромагнітній енергії, викликатимуть сонливість у ворогів.

Окрім того, експерти припускають, що Китай також розробляє зброю, якою можна буде керувати за допомогою думок.

Також китайці нібито розробляють "генетичні наркотики". Це певні препарати, які здатні змінювати генетичні та фізіологічні риси людей. Вплив таких наркотиків на людину призводитиме до порушення когнітивних, емоційних і поведінкових характеристик.

Експерти зазначають, що у своїй діяльності китайці перебувають на "передньому краї" впровадження технологій, пов’язаних зі штучним інтелектом, інтерфейсу між мозком і комп'ютером, та нової біологічної зброї.

Аналітики виявили, що дослідження проводяться двома китайськими військовими організаціями.

У США також припускають, що Китай уже намагався використати ці технології для впливу на вибори в Америці, а також для посилення розколу між конкуруючими партіями країни.

Тим часом 14 грудня Китай втретє запустив на орбіту Землі свій надсекретний космічний літак "Шеньлун". Повідомлялося, що його політ буде використаний для перевірки технологій багаторазових космічних літаків і проведення наукових експериментів. Що саме малося на увазі, нікому невідомо, але дослідники помітили, що літак випустив на орбіту шість таємничих об’єктів, призначення яких є невідомим.

Астроном-аматор і супутниковий трекер Скотт Тіллі, який слідкував за кораблем, повідомив, що його апаратура зафіксувала, що ці об’єкти на орбіті зараз випромінюють різноманітні сигнали.

Як зазначає Futursim, усі шість об'єктів відстежуються Космічними силами США. У Пентагоні дали їм назви OBJECT A – F.

Принаймні один з об'єктів, схоже, стежить за космічним літаком, а інші, за даними Тіллі, випромінюють холості сигнали-заповнювачі без будь-яких супровідних даних.

У два попередні польоти цей літак також залишав по одному об’єкту на орбіті Землі. Оскільки космічна програма Китаю оповита секретністю, інші країни можуть ніколи не дізнатися, що це за об’єкти і яка їх мета.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що китайська ракета впала на Місяць із невідомим важким вантажем.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA у Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader