Майстрам перемовин: СМС-привітання до Дня працівників дипломатичної служби 2023
Майстрам перемовин: СМС-привітання до Дня працівників дипломатичної служби 2023

Майстрам перемовин: СМС-привітання до Дня працівників дипломатичної служби 2023

Щороку 22 грудня Україна відзначає День працівників дипломатичної служби та вшановує вагому роботу і зусилля дипломатів у сприянні міжнародному співробітництву.

Зараз наша країна переживає складні часи, тож і дипломатам доводиться посилено працювати заради того, щоби весь світ знав про реальну ситуацію в Україні та підтримував нас на шляху боротьби за волю та незалежність.

Факти ICTV підготували добірку СМС-привітань, що допоможуть віддячити дипломатичним працівникам за їхню наполегливу роботу та непросту місію.

Зараз дивляться

День працівників дипломатичної служби 2023 – привітання в СМС

Вітаю з Днем працівників дипломатичної служби! Бажаю завжди мати ясний погляд на майбутнє та вміти знаходити компроміси для досягнення глобального співробітництва!

***

День дипломатії сьогодні,
Вітаємо вас від душі!
Тих, хто своїм доречним словом
Конфліктів безліч вирішив.

Вам дякуємо за роботу,
За ваш талант – все розʼяснити,
Щоб нас партнери розуміли,
І було всім простіше жити.

***

Дипломатичним працівникам зараз доводиться виконувати непрості завдання. Від вашого вміння підбирати слова та переконувати, зокрема, залежить майбутнє та розвиток України. Ви – наше обличчя на міжнародній арені! Успіхів та наснаги!

***

Зі святом вітаємо вас, дипломати,
Майстрів перемовин успішних.
Несіть свою місію гордо й завзято!
Здоровʼя і сил ми вам зичим!

***

Від професійної роботи українських дипломатів залежить зміцнення позицій України як авторитетного члена світового співтовариства та прогрес на стратегічних напрямках нашої зовнішньої політики. В умовах постійних викликів, повʼязаних із сучасними реаліями, бажаємо стійкості та натхнення задля перемог дипломатичної варти на благо українського народу! З Днем дипломатичного працівника України!

***

Цінуймо наших дипломатів,
Що є обличчями країни.
У ваше професійне свято
Ми вас вітаємо невпинно.

Хай оминають форс-мажори,
Поменше стресів і тривог,
Не буде зайвих суперечок,
Й в усьому допоможе Бог.

***

Важко переоцінити значення української дипломатії для розвитку державної політики. Завжди гідно відстоюйте національні інтереси, підвищуйте авторитет України на міжнародній арені для забезпечення підтримки з боку наших партнерів. Здоровʼя, віри, здобутків! З вашим професійним днем!

Теги за темою
Свята
Джерело матеріала
loader