Знайшли мертвим в машині: помер актор Лі Сон Гюн з фільму Паразити
Знайшли мертвим в машині: помер актор Лі Сон Гюн з фільму Паразити

Знайшли мертвим в машині: помер актор Лі Сон Гюн з фільму Паразити

Південнокорейський актор Лі Сон Гюн, що зіграв одну з головних ролей у фільми Паразити, пішов з життя у 48 років. Його знайшли мертвим у машині в центральному парку Сеула.

Помер актор Лі Сон Гюн – що відомо

Лі пішов з дому вранці 27 грудня. Він залишив своїй родині передсмертну записку. Сімʼя звернулася до поліції, але знайшли актора вже мертвим.

Відомо, що Лі Сон Гюн мав проблеми з законом. Поліція південнокорейського міста Інчхон розслідувала справу Лі та ще сімох осіб за звинуваченням у вживанні наркотиків. Актор стверджував, що став жертвою шантажу з боку іншої особи, яка перебувала під слідством, і нібито втратив сотні тисяч доларів через здирництво.

Зараз дивляться

Поліція днями тричі допитувала його щодо ймовірного вживання марихуани та інших наркотиків. Згідно з матеріалами слідства, це відбувалося в будинку власниці елітного бару в Сеулі кілька разів на початку 2023 року. Лі Сон Гюн стверджував, що його обдурили, і він не знав, що вживав.

В актора лишилася дружина – акторка Чон Хе Джин – та двоє дітей.

Де знімався Лі Сон Гюн

Актор грав у багатьох південнокорейських серіалах та фільмах. Українському глядачу він відомий за роллю в стрічці Паразити, яка у 2020 році отримала чотири премії Оскар. Лі зіграв власника ІТ-компанії та голову родини, що винаймає родину шахраїв для догляду за дітьми та господарством. Весь акторський склад Паразитів отримав нагороду Гільдії кіноакторів США, що нею відзначили їхнб видатну гру у фільмі.

Після цього успіху Лі знявся в серіалі Доктор Мозок, що вийшов на на Apple TV+, та став номінантом міжнародної премії Еммі у 2022 році за найкращу чоловічу роль.

Лі Сон Гюн був дуже відомою постаттю в корейському кіно. У Каннах цього року він з’явився у фільмах Проєкт Мовчання та Сон. Останній вийшов у прокат у вересні і протягом трьох тижнів лідирував у прокаті.

Теги за темою
смерть
Джерело матеріала
loader
loader