70% Херсону залишилося без світла внаслідок російських обстрілів
70% Херсону залишилося без світла внаслідок російських обстрілів

70% Херсону залишилося без світла внаслідок російських обстрілів

Більшість мешканців Херсону залишилася без світла внаслідок останніх російських обстрілів міста. Про це вранці 27 грудня повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

- Через вчорашні російські обстріли сильно постраждала енергетична інфраструктура Херсона. Без електропостачання залишаються 70% абонентів. Енергетики вже працюють. Зараз визначають ступінь пошкодження, після – негайно стають до аварійно-відновлювальних робіт, - написав він у фейсбуці.

За словами Прокудіна, назвати терміни завершення аварійно-відновлювальних робіт складно. Укренерго повідомило, що в Херсоні через пошкодження в мережах обленерго знеструмлено понад 90 тисяч споживачів. Також є відключення в Херсонській області. Міністерство енергетики уточнило, що знеструмилось дві повітряні лінії 35 кВ в Херсоні, що ускладнило роботу ТЕЦ. Енергетики працюють над тим, аби не було перебоїв з теплопостачанням.

Близько 18:10 26 грудня унаслідок обстрілу херсонського вокзалу загинув 29-річний лейтенант поліції з Кіровоградщини Ігор Місюня. Ще двоє поліцейських - в лікарні з осколковими пораненнями. Загалом під час обстрілу близько 140 пасажирів чекали відправлення евакуаційного потягу до Києва. Двоє цивільних отримали уламкові поранення.

Теги за темою
російська агресія
Джерело матеріала
loader