В ГУР розкрили план Кремля після ракетного удару по Україні
В ГУР розкрили план Кремля після ракетного удару по Україні

В ГУР розкрили план Кремля після ракетного удару по Україні

Головне управління розвідки України в день масованого ракетного удару РФ заявило, що розкрило план Кремля щодо війни у 2024 році.

Там з'ясували, що наближені до Кремля аналітики підготували пропозиції вищому військово-політичному керівництву РФ для "ефективнішого" продовження бойових дій. Однією з ключових проблем для терористичного режиму у Москві відзначено суспільний консенсус та стабільність України, попри нібито появу внутрішньополітичних суперечностей.

"Протестов (в Україні) нет. И не будет!", - сумно констатують у кремлівських "мозкових центрах".

В ГУР зазначили, що зруйнувати єдність всередині України пропонують шляхом проведення декількох гібридних підривних кампаній поряд із продовженням інтенсивних бойових дій.

Серед ключових цілей вказаних заходів: дискредитація процесу мобілізації, сприяння масштабному відтоку населення з України, інспірація розколів за регіональним принципом.

"Пропоновані наративи: "Юґо-восток воюєт за інтєрєси бандеровцев"; "Ґаліция без сєпаратістов уже давно вступіла би в ЄС"; "В Кієвє нє мобілізіруют - все ґуляют і вєсєлятся", - поінформували в ГУР.

Водночас, як зазначили в розвідці, так звані кремлівські "аналітики" вважають, що всередині України не залишилось політичних сил, здатних змінити вектор розвитку держави, а кількість тих, хто колись був симпатиком "русского міра", катастрофічно впала.

В ГУР озвучили фобії кремлівських вождів

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький озвучив дві найбільших фобії кремлівських вождів.

"Найбільше чого вони бояться? Дуже просто, двох речей. Перше - це зміна режиму в Москві. І друге - це фрагментація або розпад РФ. Відповідно, для того, щоб це зберегти, Росія й проводить таку політику, яка є на сьогодні", - заявив Скібіцький.

Також він зазначив, що завданнями Росії у війні проти України на 2024 рік залишаються вихід на адмінкордони Донецької та Луганської областей та збереження контролю над усіма тимчасово окупованими українськими територіями.

Теги за темою
Володимир Путін
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader