Для очищення від гріхів та хвороб: сильні молитви на Водохреще 2024
Для очищення від гріхів та хвороб: сильні молитви на Водохреще 2024

Для очищення від гріхів та хвороб: сильні молитви на Водохреще 2024

У 2024 році українці відзначатимуть Водохреще чи Богоявлення 6 січня. Свято присвячене обряду хрещення Ісуса Христа у річці Йордан.

Раніше Водохреще відзначали 19 січня, однак з переходом ПЦУ на новоюліанський календар, дата урочистості змінилася.

В день свята потрібно помолитися та попросити в Бога міцного здоров’я, сил, благополуччя, а також очищення від гріхів та хвороб. Факти ICTV зібрали найсильніші молитви, які варто промовити на Водохреща 2024.

Зараз дивляться

Молитва на Водохреще на удачу і достаток

У ніч підводжуся, воду святу беру. Свята водичка, свята нічко, освятіть душу і тіло, приступіть, ангели, крилами тихими осініть, мир Божий принесіть, Бога до мого дому приведіть.

Бога привітаю, Бога за стіл саджу, Пресвятій Богородиці та Іоанну Предтечі молюся: Хрестителю Христовому, чесному Предтечі, крайньому пророку, першому мученику, постників і пустельників наставнику, чистоті вчителю та ближньому другові Христовому!

Тя благаю, і тобі вдаючись не відкинь мене від твого заступу, не залиши мене гріхів, що впали багатьма; віднови душу мою покаянням, як другим хрещенням; очисти мене, гріхи опоганеного, і примуси дослухатися, бо нікчемно входить, у Царство Небесне. Амінь.

Молитва перед вживанням святої води

Господи Боже мій, нехай буде дар Твій святий і свята Твоя вода на залишення гріхів моїх, на просвіту мого розуму, на зміцнення душевних і тілесних сил моїх, на здоров’я душі й тіла мого, на підкорення пристрастей і недуг моїх за безмежною милістю Твоєю молитвами Твоя Матері та всіх святих Твоїх. Амінь.

Молитва на виконання бажань

Ісусе Христе, Сину Божий. Не прогнівись на моє сердечне прохання і не відмов в нескінченній милості. Благослови мене на виконання бажання і відверни всі демонічні напасті. Нехай все задумане збудеться і нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва на очищення від гріхів та хвороб

Господи Ісусе Христе, Сину Божий Єдинородний, від Отця перед усіма віками народжений, Світло від Світла, від Пресвятої Діви Марії втілено нетлінний і в цей світ на спасіння наше, що прийшло!

Ти не вмів бачити від диявола муки роду людського й у світлий день Богоявлення Твого прийшов на Йордан до грішників і митарів хреститися від Івана, безгрішний, так наповнилася всяка правда і так узяв у водах Йорданських гріхи всього світу.

Хай радіє нині небо і земля, і весь світ грає; річки хлюпають; озера, безодні та моря Ти освятив Божественним хрещенням.

Сподоби нас прийти до Тебе, хто хоче за твоїм голосом, так черпати воду благодаті Твоєї й відпущення гріхів наших і так, що відкинули безбожність і мирські похоті; цнотливо і невинно, і праведно, і благочестиво прожити в нинішньому столітті, чекаючи на яву слави Твоєї, великого Бога і Спаса нашого, але не від справ наших врятуєш нас.

Але за Твоєю милістю і за оновленням Святого Духа Твого, благодаттю якого ми виправдані, спадкоємцями будемо вічне життя в Царстві Твоєму. І дай же нам з усіма святими прославити всесвяте ім’я Твоє з Отцем і з Пресвятим, і Благим, і твоїм живучим Духом нині та завжди, і на віки віків. Амінь.

Теги за темою
Свята
Джерело матеріала
loader
loader