У Москві першокласницю звинуватили у створенні банди: незвичайний "донос"
У Москві першокласницю звинуватили у створенні банди: незвичайний "донос"

У Москві першокласницю звинуватили у створенні банди: незвичайний "донос"

У Росії 64-річна бабуся Ольга звинуватила першокласницю у створенні організованого злочинного угруповання.

Інцидент стався у Москві в ніч на суботу, 30 грудня, повідомив Telegram-канал Baza. "...бабуся написала заяву в поліцію на однокласницю своєї внучки з першого класу... Вона розповіла, що в зеленоградській школі три дівчинки-першокласниці створили своє ОЗУ і тероризують інших дітей", - наголошується на каналі.

Пенсіонерка стверджує, що вона зважилася звернутися до правоохоронців після того, як одна з "зловмисниць" вдарила її внучку по нозі. Ольга також повідомила, що намагалася поговорити з вчителькою про поведінку "поганих дівчаток", але не знайшла розуміння з її боку.

"У черговій частині прийняли заяву і пообіцяли їх закрити - розібратися з поганими дівчатками. Правда, братися за все це доведеться співробітникам ПСН (підрозділ у справах неповнолітніх, - Ред.)", - йдеться у повідомленні.

У центрі уваги Росія - новини, які варто прочитати

Наприкінці грудня 2023 року стало відомо, що в одній з російських шкіл патріотичний урок "Герой нашого часу" провів колишній боєць приватної військової компанії"Вагнер", який по-звірячому вбив співмешканця тещі, а потім воював проти українців. 

Журналісти дізналися, що інцидент стався в Ульяновській школі-інтернаті для дітей з особливостями №88 "Посмішка". Варто зазначити, що "герой" був помилуваний російським диктатором Володимиро Путіним після того, як він повернувся з війни.

Теги за темою
Москва
Джерело матеріала
loader
loader