Глава Пентагону у лікарні з таємничою хворобою: Білий дім зробив заяву
Глава Пентагону у лікарні з таємничою хворобою: Білий дім зробив заяву

Глава Пентагону у лікарні з таємничою хворобою: Білий дім зробив заяву

У Пентагоні поки не уточнюють, від чого лікують Остіна

У США запевнили, що голова Пентагону Ллойд Остін, який, як раніше стало відомо, госпіталізований, може повністю виконувати свої обов’язки. Хоч і з лікарні.

Про це повідомили у Білому домі. За словами представників адміністрації американського президента, Остін справляється зі своїми обов’язками.

Також там додали, що на сьогоднішній день планів щодо відправки міністра оборони у відставку немає.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, 22 грудня Остін нібито пройшов якусь медичну процедуру, через день повернувся додому, а 1 січня почав відчувати сильний біль, і його помістили до реанімації. Вже 6 січня сам міністр повідомив, що йде на поправку і сподівається найближчим часом повернутися до Пентагона, але не повідомив інших подробиць про свій недуг.

У нещодавній новині Associated Press вказувалося, що Остін був поміщений у відділення інтенсивної терапії в Армійському медичному центрі Уолтера Ріда "через його медичні потреби, але потім залишився в цьому місці частково через міркування конфіденційності".

Як можна зрозуміти з повідомлення Білого дому, Остін залишається в лікарні й досі. У Пентагоні поки що не уточнюють, від чого лікують Остіна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Остін розкрив найближчі плани США щодо України.

Теги за темою
США Пентагон
Джерело матеріала
loader
loader