Бачимо потенціал у багатьох: Ребров анонсував появу нових гравців у збірній України
Бачимо потенціал у багатьох: Ребров анонсував появу нових гравців у збірній України

Бачимо потенціал у багатьох: Ребров анонсував появу нових гравців у збірній України

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров висловив упевненість, що у 2024 році у лавах національної команди з’являться дебютанти.

В інтерв’ю sport-express.ua він сказав, що тренерський штаб бачить потенціал у багатьох гравцях.

— Я впевнений, що цього року в збірній з’являться нові гравці, отримають свій шанс хлопці з молодіжки. Ми бачимо потенціал у багатьох гравцях, але, на жаль, не було достатньо часу для того, щоб перевірити їх в таборі збірної України. Процес триває і це дуже важливо, – зазначив фахівець.

Щодо матчу плейоф відбору на Євро-2024 проти збірної Боснії і Герцеговини Ребров сподівається, що до того часу всі футболісти підійдуть без травм. Нині він із асистентами переглядає багато відеоматеріалів та гравців.

Зараз дивляться

— Я з Вісенте (Гомесом, – Ред.) в січні збираюся поїхати до Туреччини, щоб подивитися на збірників та майбутніх кандидатів. Деякі команди готуватимуться в Україні – ми й там побуваємо, – сказав він.

За словами Реброва, він дуже радий, що гравці, які грають в іноземних чемпіонатах, зокрема Артем Довбик, Олександр Зінченко, Віталій Миколенко та Віктор Циганков, мають постійну практику.

— Більше часу почали отримувати Мудрику Челсі та Малиновський у Дженоа. Ми задоволені зараз, але ще раз нагадую, повторюся – матч із Боснією 21 березня. Невідомо, в якій формі перебуватимуть хлопці до того часу. Важливо зараз слідкувати за гравцями і простежити, в якій формі вони будуть перед вирішальними матчами збірної, – додав Ребров.

У плейоф відбору Євро-2024 . У разі тріумфу у фіналі турніру синьо-жовті зустрінуться із переможцем протистояння між Ізраїлем та Ісландією. Обидва матчі відбудуться наприкінці березня 2024 року.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader