Сюжет, актори, трейлер фільму Солтберн: чи варто дивитися онлайн
Сюжет, актори, трейлер фільму Солтберн: чи варто дивитися онлайн

Сюжет, актори, трейлер фільму Солтберн: чи варто дивитися онлайн

Фільм “Солтберн” – друга робота режисера Емеральда Феннела. Ця чорна комедія – один із найбільш обговорюваних фільмів року. Сюжет Солтберна розповість про британський вищий клас і вбивство, яке сталося на розкішному фоні сімейного маєтку.

Фільм Солтберн: про що розповість сюжет

Події фільму розпочинаються восени 2006 року з приїзду наївного новачка Олівера (Баррі Кеоган) до Оксфордського університету. Там простий хлопець, який не має аристократичного коріння, знайомиться з багатим і знатним Феліксом (Джейкоб Елорді), і вони стають друзями.

Наступного літа Фелікс запрошує Олівера у свій сімейний маєток Солтберн, де представляє йому свою ексцентричну родину. Олівер намагається заслужити довіру дивних родичів Фелікса, щоб затриматися у світі аристократів довше. Поступово життя всіх персонажів занурюється у хаос.

Трейлер до фільму Солтберн

Перед тим, як дивитися фільм Солтберн онлайн, варто подивитися трейлер цього фільму та переконатися, що кінострічка справді буде вам цікавою.

Чому критики радять дивитись фільм Солтберн оналайн?

Фільм Солтберн – одна з найбільш обговорюваних кінострічок на сьогоднішній день. Для цього є кілька причин:

  • Фільм створила талановита Емеральд Феннел, відома своєю роботою у серіалі “Корона”. У 2020 році вона дебютувала як режисер із чорною комедією “Дівчина, яка подає надії” і отримала Оскар за оригінальний сюжет. При створенні цієї кінороботи вона надихалася творами «Заводний апельсин» та «Жорстокі ігри» та романом «Ребека» Дафни Дюмор’є.
  • Візуальний ряд оператора вражає.
  • Акторський склад фільму називають неперевершеним – серед виконавців головних ролей ми побачимо Розамунд Пайк та Річарда Гранта.

Солтберн

Фільм Солтберн: відгуки глядачів

Що ж кажуть звичайні глядачі про гучний фільм? Зібрали для вас відгуки на кіно Солтберн:

  • Місцями гидкий, але якісно знятий фільм про те, як розбещені багатії вважають, що мають владу.
  • Багатство ще нікого не робило щасливим. Соціальна сатира, в якій не грама трилера, а лише тонни брехні та гидоти… Але знято класно.
  • Моторошний і часом неймовірно неприємний фільм.
  • Клас!! Кожен показаний міліметр у фільмі гарний! І на тему. Кожна брудна сцена – у тему. Краса, пафос, порок, кохання, ненависть, емоції, бажання. Кайф! Красива картинка, красиві актори, чудова гра головного героя. Фільм не для ханжів.
  • Протягом фільму відчуваєш емоції разом із головним героєм (сором, страх, ненависть, збудження). Це і є якість фільму.
  • Чудовий фільм. Атмосфера, актори та історія на найвищому рівні. Сподобалася подвійність у багатьох ситуаціях і своєрідний виклик, який вшитий у сюжет.
Джерело матеріала
loader
loader