Торговельний центр у Кривому Розі пошкоджено внаслідок ракетного удару
Торговельний центр у Кривому Розі пошкоджено внаслідок ракетного удару

Торговельний центр у Кривому Розі пошкоджено внаслідок ракетного удару

Унаслідок російського ракетного удару в Кривому Розі пошкоджено торговельний центр. Про це повідомив керівник Дніпропетровської ОДА (ОВА) Сергій Лисак.

- Оскаженілий ворог знову бив по мирним. Скерував на людей ракети. Поцілив по Кривому Рогу. Пошкоджені торгівельний центр та понад два десятки приватних будинків. 58-річний чоловік отримав осколкові поранення. Він у задовільному стані, - написав він у телеграм-каналі.

За даними телеграм-каналів, пошкоджено магазин французької мережі гіпермаркетів “Ашан”. 

У Лозуватській громаді Криворізького району внаслідок "прильоту" загинула 62-річна жінка та зруйнована приватна оселя, додав Лисак.

У місті Новомосковськ Дніпропетровської області попередньо 24 постраждалих. З них п'ятеро – діти: хлопчики 4 і 8 років та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку, що проїжджала повз. Пошкоджені три адмінбудівлі, дві заправки, п'ятиповерхівка, авто.

Голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що через екстремальні погодні умови  від електрики відключено 15 тисяч абонентів, чотири котельні працюють на генераторах у режимі циркуляції води, на генераторах також працюють 2 насосні станції Міськводоканалу. Через зледеніння тролей не працюють тролейбуси та трамваї, швидкісний працює частково. Комунальні бригади та рятувальники розчищають завали дерев. 

Джерело матеріала
loader
loader