Таксист відмовився перевозити військового на милицях? Bolt відреагував на скандал
Таксист відмовився перевозити військового на милицях? Bolt відреагував на скандал

Таксист відмовився перевозити військового на милицях? Bolt відреагував на скандал

Військовослужбовець Андрій розповів, що у Львові водій «Bolt» не лише скасував йому поїздку, через те, що він був із милицями, а й висловлював образи та виказував свою проросійську позицію. Водночас «Bolt» у коментарі «Главкому» висловили позицію компанії, та пояснили, як відбувається розгляд ситуації.

Про цей випадок військовий повідомив на своїй Facebook-сторінці. За його словами, він зараз змушений користуватися службами таксі для поїздок на перев'язки як у Львові, так і в Києві, адже поки пересувається на милицях. 

«Як вам варіант коли я водію повідомив шо на милицях, питаю де він запаркувався, бо не бачу його, а у відповідь – «там де всі таксисти», кидає трубку, хамить хвилин 4, що він приїхав, але на каже де він, і скасовує замовлення! Я чекав на морозі 20 хв на одній нозі посеред снігу!! Щоб той виродок скасував замовлення? Про «ви ету вайну начіналі» і «мнє так удобніє на руссссскам» до людини у формі на милицях – це тупо в них по замовчуванню», – написав військовий.

Він також зазначив, що вже подав скаргу до сервісу, проте поки вона буде на розгляді, акаунт захисника буде заблокованим.

«Bolt – це еталон хамства, бидляцтва і тотального не бажання компанії впливати на водіїв! Це таке ставлення до ветеранів? Може почати ваших водіїв вчити ввічливості народним методом? 10 крайніх поїздок, лиш 1 водій не хамив. До речі, всі призовного віку», – емоційно відреагував військослужбовець.

Таксист відмовився перевозити військового на милицях? Bolt відреагував на скандал фото 1

Фото: скрін, Facebook / andrii.mb.

«Главком» надіслав запит до сервісу «Bolt» щодо цієї ситуації.

«Ми глибоко стурбовані ситуацією, що сталася у місті Львів. У разі надходження звернень до служби підтримки, компанія Bolt ретельно вивчає ситуацію та зв’язується з усіма учасниками інциденту. Залежно від випадку, опису проблеми пасажиром, історії та рейтингу водія, ми вирішуємо, як діяти в тій чи іншій ситуації. Іноді з метою розслідування, ми блокуємо всіх учасників інциденту, що дозволяє нам краще розібратися в деталях і прийняти найбільш обґрунтоване рішення. Bolt не терпить фізичного, вербального насильства або грубої поведінки. Ми реагуємо на кожне повідомлення і розглядаємо кожен випадок з належною увагою», – відповіли у службі підтримки сервісу «Bolt».

Стало відомо, що мовний омбудсмен покарав таксиста, який втрапив у скандал через українську. Таксист має сплатити до міського бюджету 3400 грн.

Також розповідаємо, як іноземець допомагає ЗСУ на патріотичному таксі.

Джерело матеріала
loader
loader