Рятувальники витягли собаку, який провалився під кригу
Рятувальники витягли собаку, який провалився під кригу

Рятувальники витягли собаку, який провалився під кригу

У Миколаєві рятувальники витягли з-під льоду собаку на річці Інгул. Про це Суспільному розповіла представник Державної служби з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області Ільяна Пацюк.

- Тварина знаходилася у воді за 50 метрів від берега і намагалася вибратися самостійно. Коли рятувальники прибули на місце події, собака з останніх сил виборювала життя, — розповіла вона.

Щоб допомогти собаці вибратися з водної пастки, було залучено фахівців із першого відділення державної пожежно-рятувальної частини.

  • 12 січня у Південній Кореї парламент ухвалив історичний закон, який забороняє вживання собачого м'яса.
  • 7 грудня у Києві чоловік жорстоко побив свого йоркширського тер'єра. Він піднімав свого собаку за нашийник, бив і тяг його по асфальту, у тварини множинні переломи.
  • 4 грудня у Києві затримали 29-річну жінку викинула двомісячне цуценя з сьомого поверху, від отриманих травм тварина загинула. Наразі стосовно фігурантки порушено кримінальну справу, і їй може загрожувати до п'яти років позбавлення волі.

KP.UA писала, що загрожує тим, хто ставиться безвідповідально до тварин, які статті Кримінального кодексу несуть покарання.

Теги за темою
Тварини
Джерело матеріала
loader
loader