Наєв закликав евакуюватися жителів прикордонних регіонів на півночі
Наєв закликав евакуюватися жителів прикордонних регіонів на півночі

Наєв закликав евакуюватися жителів прикордонних регіонів на півночі


Армія РФ використовує різні види зброї, включаючи авіацію, артилерію, міномети та гранатомети, а також залучає диверсійні групи.

Росіяни щодня завдають ударів по прикордонних територіях на півночі України, зокрема Сумській та Чернігівській областях, а також залучають диверсійні групи. У зв’язку з цим жителів цих регіонів закликають евакуюватися. Про це командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

“Війна з Росією охопила не лише схід та південь України. Північна операційна зона також не є виключенням. В прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей (як і по всій території країни) діє правовий режим воєнного стану. Щодня ворог наносить по цим територіям вогневе ураження”, – зазначив він.

За словами Наєва, армія РФ використовує різні види зброї, включаючи авіацію, артилерію, міномети та гранатомети, а також залучає диверсійні групи.

“Кожен цивільний має чітко усвідомити, що перебування поблизу кордону з Росією є небезпечним! Щодня військові адміністрації вирішують питання евакуації мешканців з цих областей, так само як з прифронтових населених пунктів на сході та півдні України”, – додав він.

Нагадаємо, протягом останніх місяців фортифікаційне обладнання смуг оборони Державного кордону України у Північній операційній зоні збільшено на 63 %.

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що у Північній операційній зоні для підтримки особового складу у бойовій готовності збудовані вже близько пів сотні “психологічних” смуг перешкод.



Теги за темою
евакуація Армія
Джерело матеріала
loader