Такі різні маріупольці. Анатоліч різко висловився про Горбачову, яка підтримала війну
Такі різні маріупольці. Анатоліч різко висловився про Горбачову, яка підтримала війну

Такі різні маріупольці. Анатоліч різко висловився про Горбачову, яка підтримала війну

Ведучий Анатолій Анатоліч пригадав, як ексдружина соліста гурту Quest Pistols Антона Савлепова, російська акторка Ірина Горбачова освідчувалася в любові Україні.

Анатолій Анатоліч висловився про Ірину Горбачову, яка підтримала війну

Акторка Ірина Горбачова родом із Маріуполя, проте в юному віці переїхала до РФ. Не тривалий час вона була одружена з українським музикантом Антоном Савлеповим, з яким також проводила час в Україні. Однак під час війни стало відомо, що пара розлучилася через різні позиції.

Нещодавно вийшло інтерв’ю Ірини, в якому вона заявила, що підтримує дії країни-агресора, оскільки любить Росію, а також є частиною кожного процесу, що відбувається в ній. Також акторка сказала, що допомагає біженцям із “ДНР”, “ЛНР”, і що від неї відвернулося 95% оточення, адже не розділили з нею її позицію. Анатолій Анатоліч повз такі заяви пройти не зміг, оскільки був свідком того, як Горбачова зізнавалася в любові Україні ще кілька років тому.

Зараз дивляться

– Бл*ть, я ж під сценою 2021 року на Кураж Базарі на ВДНГ стояв, коли вона зізнавалася в любові Україні. І київська тусовка захоплювалася такою щирою Ірою. Ця істота ще й допомагає біженцям. І вона “зі своєю країною”. Такі різні маріупольці, – наголосив Анатоліч.

Анатолій Анатоліч про Ірину Горбачьову

Фото: Анатолій Анатоліч / Instagram

Любов путіністки до України минула блискавично. З початку повномасштабної війни вона замовчувала те, що відбувається, перебуваючи за кордоном. Через деякий час повернулася в РФ, де продовжує заробляти криваві рублі і вже відкрито підтримувати дії диктатора.

Фото: ,

Джерело матеріала
loader
loader