Суд дозволив затримати Романа Гринкевича
Суд дозволив затримати Романа Гринкевича

Суд дозволив затримати Романа Гринкевича

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Офісу Генпрокурора та надав дозвіл на затримання Романа Гринкевича. Чоловіка підозрюють у створенні та участі у злочинній організації, а також шахрайстві. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Зокрема, син львівського бізнесмена Роман Гринкевич досі перебуває в розшуку.

«Органу досудового розслідування надано дозвіл на затримання вказаної особи з метою його приводу для участі у розгляді клопотання про застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – йдеться у повідомленні.

Згодом ДБР оголосило в ​розшук сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича – Романа, якого правоохоронці викрили на оборудках із закупівлями одягу для ЗСУ.

Як повідомлялося, Ігоря Гринкевича звинувачують у розкраданні грошей на потреби військових. Завищені ціни на шоломи та бронежилети, відкриті кримінальні провадження, проблемні будівництва та не зовсім прозора благодійність – далеко не всі справи, у яких підозрюється Гринкевич та його рідні. Так, у мережі заявили, що син бізнесмена – Роман Гринкевич – інвестує великі гроші в кар'єру майбутньої дружини Соні Морозюк та подарунки для неї, і це можуть бути кошти його батька.

Також на виконання запиту Державного бюро розслідувань Нацагентство виявило та розшукало активи львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича та осіб, пов’язаних з його протиправною діяльністю. 

Джерело матеріала
loader
loader