Світ французького кіно чекає на вас!
Світ французького кіно чекає на вас!

Світ французького кіно чекає на вас!


14-й випуск MyFrenchFilmFestival розпочав свою роботу!

Ми раді оголосити 14-й випуск MyFrenchFilmFestival відкритим! Починаючи відсьогодні і до 19 лютого 2024 року, ви зможете подивитися в режимі онлайн 26 фільмів, що ілюструють неймовірну творчість молодого франкомовного кінематографа. Неважливо, чи любите ви драми, незвичайні комедії, захопливі трилери, жанрові фільми, які розбурхують уяву, культові твори вітчизняної класики, вражаючі документальні фільми або унікальні та поетичні анімаційні картини, ви обов'язково знайдете щось до душі в добірці фільмів 2024 року! Як подивитися фільми? Незалежно від того, де ви живете, ви маєте один місяць, щоб переглянути 11 повнометражних і 15 короткометражних фільмів на платформі MyFrenchFilmFestival.com із субтитрами 11 мовами: (німецька, англійська, арабська, іспанська, французька, італійська, японська, мандаринська китайська, португальська, російська, українська). Нагадуємо, що короткометражні фільми доступні безплатно в усіх країнах світу. Щодо повнометражних фільмів, то вони надані для перегляду безплатно на наступних територіях: іспаномовна Латинська Америка, Африка, Близький і Середній Схід, Росія/СНД, Південно-Східна Азія, Україна та країни Балтії (за винятком Латвії).

В інших регіонах вони будуть доступні за ціною 1,99 євро за фільм або 7,99 євро за повний пакет фільмів (за винятком випадків геоблокування фільмів на різних територіях). Якщо ви ще не зробили цього, то створіть акаунт на сайті MyFrenchFilmFestival.com, щоб отримати доступ до фільмів, доступних у вашій країні. Якщо у вас виникнуть проблеми, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою: contact@myfrenchfilmfestival.com

Ви також можете переглянути фільми, включені до програми, на більш ніж 80 партнерських платформах, що транслюють фестиваль.

MyFrenchFilmFestival - це фестиваль, де ви самі є членами журі! По завершенні фестивалю буде присуджено кілька премій: Гран-прі Міжнародного журі повнометражному фільму, Премія Міжнародної преси повнометражному фільму, Премія творців контенту короткометражному фільму, а також Премія глядацьких симпатій. З 19 січня до 19 лютого ви зможете вибрати повнометражний і короткометражний фільми, які сподобалися вам найбільше, з конкурсної програми 2024 року. Голосувати дуже просто: зайдіть на сайт MyFrenchFilmFestival.com, натисніть кнопку "Голосувати" на сторінках вподобаних вам фільмів і поставте їм зірки!

Джерело матеріала
loader
loader