Тарифи піднімають на 20%: скільки доведеться заплатити за вивіз сміття
Тарифи піднімають на 20%: скільки доведеться заплатити за вивіз сміття

Тарифи піднімають на 20%: скільки доведеться заплатити за вивіз сміття

Як з'ясувалося, міська адміністрація Канєва вирішила переглянути тарифи на послуги з управління сміттям. На їхню думку, це необхідно зробити у світлі нових законодавчих змін, і пропонується підняти тарифи в середньому на 20%.

Про це повідомляє Канівська міська рада.

Наразі, з урахуванням змін у законодавстві, підприємство обґрунтовує необхідність перегляду тарифів відповідно до економічно обґрунтованих параметрів.

Вивіз сміття, скріншот: YouTube
Вивіз сміття, скріншот: YouTube

Канівська міська адміністрація стверджує, що перегляд тарифів не лише забезпечить безперебійне надання послуг з управління відходами, а й покращить фінансовий стан підприємства. Вони планують використовувати плановий прибуток для оновлення техніки, закупівлі нових контейнерів та підвищення обслуговування міста загалом.

Якщо ви маєте якісь зауваження щодо цього перегляду тарифів, ви маєте цілих 8 днів, щоб висловити свою точку зору. Можна зробити це особисто, відвідавши адресу міської адміністрації, або надіславши листа на вказану електронну адресу.

вивіз сміття у Києві
вивіз сміття у Києві

Крім того, для тих, хто хоче укласти договір на послуги з управління відходами, офіс "ЖЕКу" відкрито з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 16:00. Якщо ви є фізичною особою, візьміть із собою паспорт, реєстраційний номер платника податків та документи, що підтверджують ваші права на нерухомість.

А якщо юридична особа, не забудьте установчі документи та підтвердження права користування нерухомістю.

Також наш портал повідомляв, чи збідніють гаманці українців: скільки коштуватиме доставка газу 2024 року

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що халява закінчилася? Як тепер в Україні каратимуть тих, хто перестав платити за світло

Вам буде цікаво дізнатися, в України збільшили мінімальний внесок для нарахування пенсії: як це вплине на виплати

Джерело матеріала
loader
loader