Кількість жертв обстрілу Покровського району на Донеччині зросла до двох
Кількість жертв обстрілу Покровського району на Донеччині зросла до двох

Кількість жертв обстрілу Покровського району на Донеччині зросла до двох

Росія обстріляла Красногорівку Мар'їнської міської громади після ударів по Кураховому, кількість загиблих у Покровському районі зросла до двох людей. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

- 21 січня 2024 року війська рф вдарили, ймовірно, з РСЗВ «Град» і ствольної артилерії по Покровському району. У м. Кураховому та м. Красногорівці під завалами зруйнованих домоволодінь виявили тіла 2 мешканців - загиблим було 31 та 61 роки, - йдеться у телеграм-каналі відомства.

Двоє жителів дістали осколкові поранення у своїх оселях. Це 70-річний пенсіонер та юнак 19 років, який разом із батьками приїхав перевірити стан будинку, в якому вони раніше проживали. Обох поранених доставлено до лікарні.

Третьою постраждалою у Покровському районі виявилась 31-річна мешканка міста Гірника Курахівської міської громади. Жінка саме перебувала за кермом автомобіля на автошляху до села Зоряного Мар'їнської міської громади, куди їхала провідати родичів. Поруч розірвався снаряд, і від вибухової хвилі вона отримала контузію. 

Раніше в неділю голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив, що Росія обстріляла житлову забудову Курахового з “Градів”, на місці влучання загинув 31-річний чоловік.

Фото: facebook.com/don.gp.gov.ua

Фото: facebook.com/don.gp.gov.ua

  • 8 січня у Покровському районі завершили пошуково-рятувальні роботи на місці влучення російської ракети 6 січня. Під завалами загинула родина – 32-річний чоловік, 30-річна жінка та їхня 3-річна дитина.
  • 31 грудня двоє людей загинули й 12 було поранено внаслідок ракетного обстрілу Селидове в Покровському районі. Тоді Росія завдала по місту три ракетні удари з ОТРК «Іскандер-М».
Теги за темою
російська агресія
Джерело матеріала
loader