Російський літак розбився в Афганістані
Російський літак розбився в Афганістані

Російський літак розбився в Афганістані

Бізнес-джет Falcon-10 врізався у гору в провінції Бадахшан. На його борту знаходилися шість осіб.

На північному сході Афганістану розбився пасажирський літак, що прямував до Москви. Першим про це повідомило агентство із посиланням на місцеві джерела у неділю, 21 січня.

“В Афганістані розбився індійський пасажирський літак. Він впав на гору в районі Зебак провінції Бадахшан. Глава відділу інформації та культури талібів у провінції Бадахшан підтвердив цей інцидент”, – йдеться у повідомлені.

Водночас Росавіація заявила, що мова йде про бізнес-джет Falcon-10, зареєстрований в Державному реєстрі громадянських повітряних судів РФ. На його борту знаходилися шість осіб.

Літак належить ТОВ Атлетік Груп та приватній особі. Повітряне судно виконувало чартерний санітарний рейс маршрутом Гая (Індія) – Ташкент (Узбекистан) – Жуковський (Росія), – розповіли у відомстві.

Уточнюється, що на борту повітряного судна 1978 року випуску знаходилися чотири члени екіпажу і два пасажири. За даними ТАРС, серед них були двоє росіян.

Раніше на поточному тижні у Росії п’ять літаків зламалися під час рейсів. Зокрема, у бортів авіакомпанії Побєда сталося три поломки за шість годин.





Теги за темою
Росія Бізнес Літак Афганістан
Джерело матеріала
loader
loader