Ілон Маск приїхав до Польщі, щоб відвідати колишній концтабір Освенцім
Ілон Маск приїхав до Польщі, щоб відвідати колишній концтабір Освенцім

Ілон Маск приїхав до Польщі, щоб відвідати колишній концтабір Освенцім

Генеральний директор Tesla і Space X Ілон Маск приїхав до Польщі, де має взяти участь у конференції щодо протидії антисемітизму, а також в церемонії до чергової річниці визволення в'язнів гітлерівського концтабору в Освенцимі. Цю інформацію підтвердив заступник глави МЗС Польщі Анджей Шейна, повідомляє Biznes.wprost.

За словами польського урядовця, події у Кракові й Освенцимі є важливими з точки зору протидії ксенофобії й антисемітизму у світі, чим пояснюється намір Маска взяти участь у цих заходах. Він повідомив, що у цих заходах візьмуть участь представники уряду Польщі.

Літак з Ілоном Маском на борту приземлився в аеропорту Кракова пізно ввечері в неділю, 21 січня. Повний графік візиту мільярдера не розголошується. Все вказує на те, що візит Маска має особистий характер і про нові інвестиції в Польщу він не повідомлятиме.

  • Власник Twitter Ілон Маск заявив, що залишить посаду голови соцмережі, коли знайде "достатньо дурного змінника" для цієї роботи. Про таке рішення було оголошено після опитування, яке бізнесмен запустив на своїй сторінці. За результатами голосування майже 60% респондентів виступили за те, щоб Ілон звільнив це місце.
  • Україна отримає ще понад 10 тисяч терміналів супутникового зв'язку Starlink. Поставка передбачена угодою з американською корпорацією Space Exploration Technologies Corp. Ілона Маска. Пристрої будуть відправлені до України найближчими місяцями.

 

 

Теги за темою
Польша Ілон Маск
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader