Ріта Ора продемонструвала стильну шубу українського бренду
Ріта Ора продемонструвала стильну шубу українського бренду

Ріта Ора продемонструвала стильну шубу українського бренду

Зірка сцени албанського походження прибула до Парижа під час Тижня моди. Вона обрала для прогулянки вбрання від українського дизайнера.

33-річна англійська співачка Ріта Ора продемонструвала стильну шубку українського бренду Kulakovsky. Знімками з французької столиці зірка сцени ділиться в Instagram.

"У неділю ми обідаємо, і так, я можу бути крихкою з минулої ночі", — написала дружина режисера Тайки Вайтіті, яка, судячи з усього, прибула до Парижа на Тиждень моди.

Артистка албанського походження зʼявилася на публіці в шубі від Артура Кулаковського. Вбрання мало кремовий відтінок. Воно зроблене з овчини. До французького луку Ора додала кофтинку в тон, світлі джинси та чорні лофери італійського бренду Miu Miu. Волосся знаменитість залишила розпущеним.

Ріта Ора в Парижі

Як зазначили на сторінці бренду в соцмережі, стилісткою образу стала Піппа Аткінсон.

Ріта Ора в Парижі
Фото: Instagram ritaora

Це не перша поява співачки у вбраннях українських брендів. Зокрема, на "Євробачення-2023" у Ліверпулі вона прибула в пальті від LITKOVSKA. Після цього Ріта Ора також обирала українських дизайнерів. Наприклад, демонструвала спідницю з вишивкою від GASANOVA, позуючи для зйомки для журналу.

Нагадаємо, Ріта Ора з чоловіком перевтілилися в героїв "Шрека".

Також Фокус писав про появу Ріти Ори на обкладинці глянцю в образі українського бренду.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader