До Києва повернуться добові опади: чи чекати містянам на морози
До Києва повернуться добові опади: чи чекати містянам на морози

До Києва повернуться добові опади: чи чекати містянам на морози

Синоптики дали прогноз

У столиці України зафіксувалась мінлива зима. Найближчими днями у місті триматиметься суцільна хмарність, яка принесе сніг та дощ.

Найбільш холодним з поміж трьох днів очікується вівторок, а максимальні плюсові значення сягатимуть у четвер. Про це мовиться на сайті Sinoptik.

Протягом 23 січня небо затягнеться хмарами й ближче до вечора ймовірні дрібні опади у вигляді снігу. У вівторок вдень температура повітря прогріється до +1 градусів, однак у місті ще затримались невеликі морози вночі, до -2 градусів. Максимальні пориви вітру відбулись вночі — помірні 7 м/с.

У середу, 24 січня, також передбачаються опади. Сніг з дощем має розпочатись вночі, вдень їх не буде, але ввечері поновляться. У другій половині дня показники термометрів зафіксуються в межах 4 теплих градусів. Вночі показники термометрів опустяться до 0 °C. У цю добу вітер зменшиться до слабких 2-3 м/с і він дутиме протягом дня.

Четвер, 25 січня, майже ніяк не відрізнятиметься від минулого дня, але опади посиляться. Дощ і сніг варто очікувати всю добу, але їх інтенсивність буде змінюватись. Максимальна концентрація мокрої погоди прогнозується ввечері. Температура майже під кінець робочого тижня підніметься до 4 теплих градусів вдень та +2 °C вночі. Максимальні пориви вітру передбачаються вдень — слабкі 3 м/с.

Раніше відомий український народний синоптик Володимир Деркач розповів для "Телеграфа" прогнозпогоди у лютому.

Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader