У Києві на зупинках та в метро спостерігаються величезні черги
У Києві на зупинках та в метро спостерігаються величезні черги

У Києві на зупинках та в метро спостерігаються величезні черги

Люди не влазять у громадський транспорт і на вулицях збираються величезні черги

У вівторок, 23 січня, через масовану ворожу ракетну атаку в Києві спостерігаються великі черги як на зупинках громадського транспорту, так і в метро. Подібну ситуацію можна спостерігати практично у кожному із районів столиці.

Кадрами з переповнених людьми зупинок та станцій метро діляться у соцмережах очевидці. Наземний і підземний транспорт ледве справляється з навантаженням, що зросло в рази, а до автобусів і тролейбусів вишиковуються довгі черги.

Так людям доводиться тривалий час проводити на зупинках, щоб сісти в потрібний їм транспорт.

У метро ж спостерігається тиснява — люди поспішають у своїх справах та натовпами "штурмують" метрополітен.

Нагадаємо, що по Києву ворогзавдав комбінованого удару . Спочатку було запущено крилатих ракет Х-101/Х-555 з району Каспійського моря, а потім була балістика. Найімовірніше, це були Іскандери, — розповів речник КГВА.

"Іскандери" вдарили в той момент, коли крилаті ракети ще були в повітрі. Тактика, застосована росіянами, ймовірно, була в тому, щоб розкрити позиції української ППО крилатими ракетами. А потім вдарити по них балістикою.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві перекрили рух транспорту кількома вулицями через ліквідацію наслідків ракетної атаки. На місцях працюють патрульні поліцейські, які забезпечують охорону та надають допомогу населенню.

Теги за темою
Київ Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader