На тлі портретів загиблих героїв: Алхім оскандалилася відео під музику РФ
На тлі портретів загиблих героїв: Алхім оскандалилася відео під музику РФ

На тлі портретів загиблих героїв: Алхім оскандалилася відео під музику РФ

Скандальна блогерка Анна Алхім продовжує дивувати публіку своїми цинічними вчинками. Цього разу вона вирішила зняти відео на алеї загиблих Героїв у Хмельницькому під російську пісню.

Анна Алхім оскандалилася новим відео

У TikTok скандальної блогерки з’явився новий ролик під російську пісню. Про її любов до творчості авторів РФ відомо всім, сама Алхім у цьому нічого поганого не вбачає, а тому продовжує споживати контент країни-агресора, яка щодня обстрілює Україну.

Однак цього разу Анна не просто показала себе, слухаючи пісню російської виконавиці. Вона зняла відео на тлі алеї загиблих Героїв у Хмельницькому, у ролику Алхім усміхається та кружляє.

Зараз дивляться
Вы тоже это видите? Я про свое лицо.

Такий цинічний вчинок привів у жах українців. Користувачі мережі не розуміють, як можна опуститися до такого, а тому висловлюють свої обурення в коментарях.

  • На тлі загиблих воїнів…
  • Під російську пісню. Це неповага! Це дно! За що вони померли, щоб ось так танцювали під пісню ворога?
  • Ззаду це вбиті Росією герої?
  • Це просто дно. Алхім перевершила саму себе. Не розумію, чого вона сидить в Україні, якщо її так приколює музика ворогів? Ні совісті, ні співчуття, ні розуму.
  • Подивіться, яка д*репа, – пишуть розгнівані українці.

До слова, раніше ми публікували графіку, яка показує, за споживання російського контенту за рік повномасштабної війни. Сума велика – близько $5 млн. За ці гроші армія країни-агресора могла придбати 10 тис. FPV-дронів.

Джерело матеріала
loader
loader