Невідомі пишуть у соцмережах брехливі повідомлення від імені Віталія Кличка
Невідомі пишуть у соцмережах брехливі повідомлення від імені Віталія Кличка

Невідомі пишуть у соцмережах брехливі повідомлення від імені Віталія Кличка

У соцмережах та месенджерах з'явилися фейкові канали, які поширюють неправдиві повідомлення від імені столичного градоначальника Віталія Кличка. Про це попередила прес-служба партії " УДАР Віталія Кличка".

- У соціальних мережах та месенджерах з'явилися фейкові канали, які намагаються імітувати онлайн-представництва команди Віталія Кличка. Їхні публікації містять хибні факти і мають провокаційний характер, проте широко тиражуються провладними телеграм-каналами та медіа. Ця хвиля брехні та фейків, спотворення реальності свідчить про продовження наступу окремих представників центральної влади на незалежні медіа, підприємців та опозицію, - заявляють в УДАРі Віталія Кличка.

У партії зазначають, що замість боротьби з корупцією в Україні борються із свободою. За їхніми словами, окремі представники центральної влади замість боротьби з корупцією у власних лавах витрачають бюджетні кошти на те, щоб знищити свободи, за які сьогодні бореться Україна. Прес-служба партії у зв'язку із цим закликала користуватися лише перевіреними джерелами інформації.

  • У грудні у Телеграмі невідомі створили обліковий запис, використовуючи ім'я та прізвище Міністра оборони України. Вони почали збирати дані, роблячи вигляд офіційного каналу інформації. У Міноборони зазначили, що Рустем Умеров не має Telegram-каналу.
  • Раніше у соцмережах поширили неправдиву інформацію про те, що чоловікам, які подали документи для отримання паспорта у закордонних представництвах ДП «Документ», видають тимчасові проїзні документи для повернення в Україну.
Теги за темою
Віталій Кличко
Джерело матеріала
loader
loader