Арахамія: Всі депутати та держслужбовці мають пройти військові навчання
Арахамія: Всі депутати та держслужбовці мають пройти військові навчання

Арахамія: Всі депутати та держслужбовці мають пройти військові навчання

Голова фракції Слуга народу у Верховній Раді Давид Арахамія вважає, що необхідно запровадити військові навчання для усіх держслужбовців та народних депутатів разом з іншими українцями.

На його думку, це мотивуватиме українців не боятися мобілізації.

– Я вважаю, що всі держслужбовці мають йти в “учебку”, жити, не якісь там VIP-групи, і депутати теж. Я точно. Я насправді ідеолог цього. Ми маємо там навчатись кожен у різних групах зі звичайними людьми. Маємо з ними їсти, спілкуватись, тоді всі побачать, що це не так страшно, – пояснив нардеп.

Зараз дивляться

Арахамія переконаний, що присутність нардепів позначиться на якості таких навчань.

– Більше того, я не заздрю командиру “учебки”, де буде багато депутатів і погано навчатимуть… Я вважаю, що це треба. Міністри теж мають, заступники міністрів, керівники департаментів. Хоча б part-time, але навчатися, – додав політик.

Тобто для нардепів навчання відбуватимуться у частковому режимі, зауважив Давид Арахамія, вони не будуть замість сесії в “учебці”.

У Міністерстві оборони України вже підготували нову редакцію законопроєкту про мобілізацію з урахуванням усіх пропозицій, узгоджених у робочому порядку із депутатами на засіданнях Комітету з національної безпеки, оборони та розвідки.

Поки невідомо, коли оновлений проєкт подадуть до парламенту.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Законопроект Давид Арахамія
Джерело матеріала
loader
loader