Ексдружина Володимира Остапчука розсекретила, чому досі носить його прізвище
Ексдружина Володимира Остапчука розсекретила, чому досі носить його прізвище

Ексдружина Володимира Остапчука розсекретила, чому досі носить його прізвище

Питання зміни прізвища Горняк зацікавило її шанувальників у інстаграмі. Наразі Христина не має змоги зайнятися цим питанням.

Горняк розсекретила, чому не змінила прізвище ексчоловіка

Як розповіла блогерка, рішення взяти прізвище Володимира Остапчука, вступаючи з ним у шлюб, було свідомим. Однак, зараз змінити його складно через низку бюрократичних процедур, які потребують багато часу. До того ж Горняк зараз живе на дві країни, що ускладнює процес.

Я приватний нотаріус, у якого прізвище пов'язане з дуже багатьма документами, печатками, доступами до реєстрів. А ще – мої закордонні паспорти, візи, дозвіл на проживання в Європі. Це все для мене наразі важливо, тому я не змінюю паспорт і прізвище!
– розтлумачила вона.

За словами Христини, її мама не змінювала прізвище від свого попереднього чоловіка, аж допоки вдруге не вийшла заміж. Тож вона вважає, що в цьому немає нічого поганого.

Давайте більше не підіймати цю тему. Не хайпувати на ній. В цьому немає жодноно сенсу,
– зазначила Горняк.

Горняк відповіла про зміну прізвища
Горняк відповіла про зміну прізвища / Скриншот з інстаграму блогерки

Що відомо про шлюб Горняк і Остапчука

  • Пара одружилась восени 2020 року. Вони активно показували своє особисте життя у соцмережах: поширювали світлини з подорожей, відвідин різних заходів і просто побутові моменти.
  • Вже наприкінці жовтня 2022 року у мережі стали ширитися чутки, що подружжя розлучилось. Згодом ця інформація підтвердилась, адже Володимир поширив світлину з новою обраницею – блогеркою Катериною Полтавською.
  • Зараз Остапчук і Горняк не можуть поділити двоповерховий будинок під Києвом у котеджному містечку "Золоче Прованс". За словами Христини, вона має на нього такі ж права, як і ексчоловік, адже вони почали будувати його ще в шлюбі.
  • Натомість Володимир не збирається ділити будинок з колишньою дружиною. Він планує там жити з новою дівчиною Катериною Полтавською. Пара вже обрала інтер'єр кімнат і займається пошуком меблів до житла.
Джерело матеріала
loader
loader