"Збочені" зв’язки з російськими повіями: Трамп програв суд щодо звинувачень
"Збочені" зв’язки з російськими повіями: Трамп програв суд щодо звинувачень

"Збочені" зв’язки з російськими повіями: Трамп програв суд щодо звинувачень

З його слів, уся ситуація вигадка та наклеп

Британський Високий суд відхилив позов Дональда Трампа до британської приватної розвідувальної фірми, яка зібрала докази його участі в "збочених" статевих актах і підкупі російських чиновників. Як відомо, у 2017 році в ЗМІ потрапило досьє із матеріалами про "пригоди" Трампа в Москві та Санкт-Петербурзі.

Про це повідомляє видання Sky News. Позов стосувався фірми Orbis Business Intelligence та так званого "Досьє Стіла".

Саме ця розвідувальна фірма, на думку Трампа, і злила матеріали у мережу. Вона заснована колишнім керівником "російського відділу" Секретної розвідувальної служби Великої Британії (MI6) Крістофером Стілом.

Нагадаємо, що напередодні президентських виборів у США 2016 року фірма підготувала так зване "Досьє Стіла", в якому містилися матеріали про "компрометацію" Трампа російською ФСБ. Воно складалося з понад дюжини записок, які містили підтвердження витівок Трампа під час його бізнес-візитів до Росії.

Матеріали досьє підтверджували, що Трамп займався "збоченою сексуальною поведінкою, включаючи винаймання повій в президентських номерах готелю в Москві", а також брав участь в "секс-вечірках" у Санкт-Петербурзі. Можливо, ці дані дали російській владі "достатньо матеріалів для шантажу".

Розпочавши передвиборчу кампанію 2024 року, Трамп подав позов проти Orbis Business Intelligence і вимагав компенсації за страждання. Він стверджував, що досьє містить "численні неправдиві, фальшиві або вигадані звинувачення". Саме це Дональд і хотів довести суду, нібито уся ситуація вигадка та наклеп.

Розглянувши попередні аргументи сторін, суддя визнала, що у справі "немає вагомих причин" для того, щоб почати її розгляд. За її словами, Трамп "не зміг сформулювати жодного життєздатного засобу правового захисту", а відтоді, як він дізнався про це досьє, минуло вже надто багато років.

Раніше "Телеграф" писав, що Дональда Трампа знову висунули на Нобелівську премію мира.

Теги за темою
Росія США Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader