Емі Адамс і Дженна Ортеґа зіграють у драмі «Клара і сонце»
Емі Адамс і Дженна Ортеґа зіграють у драмі «Клара і сонце»

Емі Адамс і Дженна Ортеґа зіграють у драмі «Клара і сонце»


 Емі Адамс і Дженна Ортеґа виконають головні ролі у фантастичній драмі «Клара і сонце», яку будуть знімати за мотивами однойменного роману Кадзуо Ісіґуро.

 Книга розповідає історію Клари, штучного друга, створеного для запобігання самотності. Її купує мати для своєї доньки Джозі, яка страждає на загадкову хворобу. Клара намагається врятувати дівчину та близьких їй людей від емоційної травми, і в процесі починає розуміти силу людської любові.

 Дженна Ортеґа перевтілиться у робота Клару, а Емі Адамс відійшла роль матері. Режисером проєкту назначили Тайку Вайтіті («Кролик Джоджо»), сценарій написала Даві Воллер («Місіс Америка»). Студія 3000 Pictures планує розпочати зйомки в найближчі тижні.

 P.S. Шестиразову номінантку на премію «Оскар» Емі Адамс останній раз глядачі могли побачити два роки тому в казці «Зачарована 2». Восени запланований реліз трилеру «Нічна сучка», а також актриса підписалася на зйомки у комедії «Запрошення» з Полом Радом. Дженна Ортеґа у 2023 році зіграла у трьох стрічках: жахастику «Крик VI», кримінальному трилеру «Найкращий вид» і комедійній драмі «Фаворитка Міллера», яку українські глядачі зможуть побачити у кінотеатрах 8 лютого. У вересні на акторку можна буде глянути у «Бітлджюсі 2» Тіма Бертона, а у 2025 році - в другому сезоні «Венздей».

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader
loader